FAKÜLTEMİZDE STAJ YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE 2020 YILI ZORUNLU YAZ STAJI ÖDEVİ

FAKÜLTEMİZDE STAJ YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2020 YILI ZORUNLU YAZ STAJI ÖDEVİ

1-Sürü yönetiminde Veteriner Hekimin görev ve sorumlulukları nelerdir? Veteriner Hekim bu süreçte hangi kanun ve yönetmelikler kapsamında hareket etmelidir?

2-Hayvan Hastanesi veya Klinik açabilmek için gerekli şartlar nelerdir? Hangi kanun ve yönetmelikler gereğince işlem yapılmalıdır?

3-5996 Sayılı Kanun gereği, Gıda İşletmeleri ve İşyerlerinde çalışacak Veteriner Hekimin görev ve sorumlulukları nelerdir?

NOT: Yukarıdaki sorular temel alınarak; ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde düzgün, eksiksiz bir şekilde ve kompozisyon şeklinde hazırlanacak ödevin, Ad soyad ve okul numarası da eklenerek fakültemiz Web sayfasında bulunan veterinerfakultesi@bingol.edu.tr   mail adresine 25/09/2020 tarihinde kadar mail olarak atılmalıdır. Bu tarihten sonra gönderilen mailler kabul edilmeyecektir.