Üniversitemiz Öğrencilerine Uzaktan Eğitim Desteği

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 22.05.2020 tarih ve E.31978 sayılı yazısıyla "Dijital ortamlara erişim olmayan öğrencilere yönelik çözümlerin (alternatif çevrimiçi erişim yollarının kullanılmasına izin verilmesi, öğrencinin bulunduğu yerdeki üniversite birimleri öncelikli olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer kamu kurumlarının bilgisayar ve internet erişim olanaklarının değerlendirilmesi vb.) üretilmesi kapsamında diğer Üniversitelerle işbirlikleri yapılması" önerilmiştir. Bu kapsamda Üniversitemiz öğrencilerine destek verilecek olan üniversiteler aşağıda verilmiş olup, ayrıca Üniversitemiz Selahaddin-i Eyyubi Kütüphanesi Bilgisayar Laboratuvarı tüm üniversite öğrencilerinin kullanımına sunulmuştur.

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ (Kayseri)

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ (Van): Van ilinde ikamet eden üniversitemiz öğrencileri uzaktan eğitim süreci boyunca "laboratuvar.yyu.edu.tr" adresinden faydalanabileceklerdir.

MERSİN ÜNİVERSİTESİ (Mersin): Öğrencilerin, uzaktan yapılacak sınavlarına kesintisiz katılabilmesini sağlamak amacıyla en az 1 (Bir) gün önceden Mersin Üniversitenin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.